Diensten

VASTGOEDSTYLING

 

Staat u op het punt uw woning of pand te verkopen en wilt u snel succes boeken? Dan is mijn geoefend oog en inzicht in de verwachtingen van het publiek een meerwaarde. Tijdens een plaatsbezoek geef ik tips om de interieurinrichting te verbeteren of voer ik zelf de volledige restyling uit om uw onroerend goed snel te verkopen.

TOTAALPAKKET

 

Mijn rol als interieurarchitect gaat zover u dat zelf wenst. Ik kan me beperken tot het uitwerken van de ontwerptekeningen. Zo heeft u een basis om zelf mee aan de slag te gaan. Maar de samenwerking kan op uw maat en behoeften worden uitgebreid met:

 

de presentatie van de ontwerpen in 3D,

wat de beleving voor u gemakkelijker maakt, de begeleiding in de selectie van de aannemers, het opvolgen van de werkzaamheden.

 

Zo bent u als opdrachtgever volledig ontzorgd: u hoeft zich alleen bezig te houden met de keuze van materialen en kleuren.

TOTAALINRICHTING

 

Naast het adviseren, ben ik ook uw partner voor alle denkbare interieurconcepten. Dat begint bij het ontwerpen van maatwerk, zoals een tv-meubel, badkamermeubel of een keuken. Daarnaast bedenk ik nieuwe inrichtingen voor één enkele kamer tot een volledige woning of professionele ruimte, indien gewenst met inbegrip van het maatwerk meubilair.

< Terug

Aanpak >